Productes per menjar bé

Reina de la cuina per excel·lència, la patata forma part de l'alimentació diària de milions de famílies. El seu agradable gust i suau textura apassionen grans i petits, satisfent des dels paladars menys exigents fins als autèntics "gourmets".


Cada cuiner prepara les patates d'una manera diferent: amb oli (fregides), amb aigua (bullides), en sec (al forn) o en puré. Sempre seran millors amb una mica de sal i si agrada, amb qualque espècia. Existeixen varietats de patates que són especials per cadascun d'aquests usos, que possibiliten uns plats més exquisits.


Que la patata es prepari amb pell o sense, més o menys cuita, tota sola o amb altres ingredients, és una qüestió de preferència: el que és més important és que la seva carn sigui gustosa, tendra, ferma però no dura. Hem de tenir sempre present que qualsevol recepta preparada amb patates es basa en la qualitat d'aquest producte. Si no és així, ni el millor peix, carn o formatge, ni tan sols les espècies, milloraran el seu sabor.Consumiu "Patata Bona" de Mallorca, tendrà la fermesa d'haver triat el millor: un producte fresc, natural i econòmic, afí a qualsevol plat.