Producció
1.- Investigació
2.- Tecnologia
3.- Metereologia

1.- Investigació

Les varietats de patata que oferim són fruit de molts d'anys d'experiència d'investigació. Tot el procés de producció té per objectiu millorar l'aspecte i el gust de la patata i mantenir les seves propietats nutritives en un grau òptim.

2.- Tecnologia

La qualitat de les nostres patates és un híbrid de tradició i tecnologia. Un equilibri perfecte dins el qual el progrés i la tècnica es conjuguen en aliança amb la Natura, per elaborar un producte cada dia millor. Un compromís que va més enllà dels més estrictes controls de qualitat per arribar a la taula dels milers de consumidors que confien en el nostre producte.

3.- Metereologia

Les patates amb destinació als principals mercats europeus són extra-primerenques, de les primeres produïdes al continent europeu. Això és possible gràcies a una ampla experiència dels nostres agricultors en el control de les gelades, principal adversitat climatològica. Per aconseguir una millor gestió de la problemàtica meteorològica, la societat ha instal·lat una xarxa d'estacions agrometeorològiques que permet conèixer simultàniament 12 variables clau. A partir d'aquesta informació es poden establir polítiques d'actuació, suportades pels més moderns programes informàtics.